Werkwijze

Ben je op zoek naar een portret van een dierbare, persoonlijk kaartje of andere illustratie? Ik denk graag met je mee! Door samen een afspraak in te plannen, ontdek ik graag jouw wensen en vertel ik jou de mogelijkheden. Dit kan in mijn atelier, zodat je al gelijk wat voorbeelden kunt zien, of op een andere gewenste locatie.

In het geval van een portretschilderij of tekening, werk ik met een aantal foto’s als voorbeeld. Het liefst maak ik de foto’s zelf. Samen kijken we dan welke foto het meest geschikt is om mee te werken. Tussentijds hebben we contact om te kijken of het naar je zin is.

Ik werk met verschillende soorten materialen, denk aan olieverf op doek, potlood op (gekleurd) papier of karton, in overleg is veel mogelijk. De prijzen hangen af van het materiaal, de grootte van het werk en het soort werk wat je wilt. Tekenwerk start bij prijzen vanaf 250 euro en het schilderwerk start vanaf prijzen vanaf 400 euro per portret.

Naast portretten maak ik ook ander werk in opdracht. Denk aan geboortekaartjes, trouw- of rouwkaarten of illustraties ter verduidelijking van een artikel of boek. Bij dit soort opdrachten maak ik van te voren een offerte op. Wil je een opdracht door mij laten maken, of heb je vragen? Stuur mij hier een berichtje!