portretschilder | tekenaar | illustrator

In mijn werk staat mijn voorliefde voor portretten van mens en dier centraal. Al tekenend en schilderend zoek ik naar de persoonlijkheid van het model. De fascinatie voor de realiteit in combinatie met de schoonheid van imperfectie zie je hierin steeds terug.

Karakteristiek voor mijn tekenwerk is de helderheid van het totaalbeeld, verstilde fijne lijnen, de invloed van mode en een versimpelde achtergrond met vaak maar een aantal kleuren. Mijn schilderwerk kent dezelfde helderheid, maar heeft door de gelaagde opbouw met olieverf altijd een zekere diepte en samensmelting van kleuren.

In 2008 rondde ik de opleiding mode- en vormgeving aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag af. Daarna ben ik als styliste werkzaam geweest bij modebedrijf Zilch. De afgelopen jaren heb ik voor de klas gestaan als kunstdocent in het middelbaar onderwijs. Naast mijn baan voor de klas, ben ik mezelf steeds meer gaan ontwikkelen als beeldend kunstenaar.

Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact met de mensen waarmee ik werk en de diversiteit en vrijheid in opdrachten. Mijn atelier bevindt zich op de Haagweg 4 in Leiden. Wil je eens langskomen om wat voorbeelden te zien of horen wat de mogelijkheden zijn? Stuur een berichtje via het contactformulier.