Één van mijn portretten hangt momenteel bij ARS in Leiden. Deze expositie is speciaal voor alle leden van Ars, de oudste kunstenaarsvereniging van Leiden, iedereen mag 1 werk laten zien.

De ledenexpositie van ARS heeft traditiegetrouw plaats rond het weekeinde van de kunstroute op 21 en 22 september. Alle leden van ARS, bijna honderd, kunnen aan deze tentoonstelling deelnemen met één werk.De tentoonstelling laat een breed scala van hedendaagse kunst zien:
figuratief en abstract, tweedimensionaal en ruimtelijk, schilderijen, tekeningen, grafiek, fotografie, audiovisuele en multimediale installaties, dit alles met een diversiteit aan materialen en technieken. De ledententoonstelling is daarmee een uitstekende gelegenheid om kennis te nemen van de verbeeldingskracht en fascinatie van de kunstenaars en om te zien wat op dit moment in de kunstwereld speelt.Ook kunnen de bezoekers de ateliers van de kunstenaars van ARS selecteren die ze op de Kunstroute willen bezoeken. Voor een aantal kunstenaars heeft ARS speciaal voor de kunstroute ateliers ingericht. Bij de opening van de ledententoonstelling, is na een restauratieperiode van 3 maanden, het zeldzame Saeghmolenplafond in al zijn pracht weer te zien.
De ledententoonstelling wordt op 8 september 16.00 uur door de voorzitter Hans Baaijens geopend.

De expositie is te zien van 7 t/m 29 september. Geopend vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 – 17.00. Toegang vrij.

Misschien vind je dit ook interessant