Ben je op zoek naar een teken- of schildercursus waarbij je met een beetje hulp werkt aan je eigen projecten? Dan is de Open Atelier avond in mijn werkplek iets voor jou! Met mijn kennis en atelier help ik graag anderen die zich willen ontwikkelen in schilderen en tekenen. Ik begeleid je met het onderwerp of de techniek waar jij graag beter in wilt worden, waarbij je gebruikt maakt van mijn werkruimte, spullen en ervaring. Portretten leren schilderen, je stijl verder ontwikkelen of illustraties leren maken? Het kan allemaal! Vooraf bepalen we samen wat je wilt leren en wat je doel is. De ervaring leert dat het prettig is om samen te werken zodat we elkaar kunnen helpen en inspireren. Ik werk graag met kleine groepjes van maximaal zes personen, zodat iedereen voldoende individuele begeleiding krijgt.

De Open Aterlier avond is momenteel elke donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur. Wil je liever een andere dag? Neem dan contact op, zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

De kosten voor tien lessen zijn 157,50 euro. Materiaalkosten zijn afhankelijk van wat je wilt doen. Zo is werken met olieverf bijvoorbeeld duurder dan werken met kleurpotloden. Dit bespreken we van te voren.

Parkeren kan gratis in de buurt of voor twee euro op het parkeertrein Haagweg naast het atelier.

Misschien vind je dit ook interessant