Cursus | Open atelier

Ben je op zoek naar een teken- of schildercursus waarbij je met mijn hulp werkt aan je eigen projecten? Dan is de Open Atelier avond iets voor jou! Met mijn kennis en atelier help ik graag anderen die zich willen ontwikkelen in schilderen en tekenen.

Ik begeleid je met het onderwerp of de techniek waar jij graag beter in wil worden, waarbij je gebruikt maakt van mijn werkruimte, materiaal en ervaring.

Portretten leren schilderen, je stijl verder ontwikkelen of mode illustraties leren maken? Het kan allemaal! Vooraf bepalen we samen wat je wil leren en wat je doel is. De ervaring leert dat het prettig is om samen te werken zodat we elkaar kunnen helpen en inspireren. Ik werk graag met kleine groepjes van maximaal zeven personen, zodat iedereen voldoende individuele begeleiding krijgt. De Open Atelier avond is momenteel elke donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur.

Lijkt het je wat, heb je vragen of wil je liever een andere dag? Neem dan contact op, zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

De kosten voor tien lessen zijn 170,- euro. Materiaalkosten zijn inclusief. Parkeren kan gratis in de buurt of voor twee euro op het parkeertrein Haagweg naast het atelier.

Er zijn momenteel nog plekken vrij op de donderdagavond! Heb je vragen of lijkt het je wat? Schrijf je nu in via het contactformulier.