Cursus | Workshop

In mijn atelier op de Haagweg 4 biedt ik verschillende teken/schilder cursussen en workshops aan. Voor kinderen, jongeren en volwassenen zijn er op verschillende momenten lessen te volgen. In een fijne sfeer en mooie omgeving bezig zijn met je eigen schilder en tekenwerk waarbij ik je help om jezelf verder te ontwikkelen met de techniek die je graag wilt.

In de cursus komen verschillende technieken aan bod, kijken we naar de compositie, het kleurgebruik en licht donker. Je kan zelf voorbeelden meenemen als inspiratie, in een van de boeken in het atelier inspiratie opdoen en als de groep het leuk vindt werken we ook wel eens met een model of met stillevens.

Niveau is niet van belang, iedereen werkt op zijn eigen tempo en niveau. Vooraf bepalen we samen wat je wil leren en wat je doel is. De ervaring leert dat het prettig is om samen te werken zodat we elkaar kunnen helpen en inspireren. Ik werk met kleine groepjes van maximaal zeven personen.
In de kinderlessen worden er verschillende teken, schilder en knutsel opdrachten gedaan. Zo kan er op een leuke manier kennis worden gemaakt met verschillende materialen en technieken. De wat oudere kinderen kunnen een techniek uitdiepen die ze leuk vinden en waar ze thuis of op school geen tijd en ruimte voor hebben.

Lijkt het je wat, heb je vragen of wil je op de wachtlijst? Neem dan contact op, zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Op dit moment is er helaas geen plek vrij  in de lessen.

Ook is het mogelijk om met een kleine groep een partijtje of bedrijfs-/familie uitje te vieren. Neem hiervoor contact met mij op, dan kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn.